Onze organisatie

Onze organisatie is ruim 10 jaar actief als specialist op het gebied van arbeidsbemiddeling in de grond- weg & waterbouw, groenvoorzienig en transport. Wat ooit begon als een eenmanszaak is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige organisatie met een groot netwerk aan klanten en hele grote groep vaklieden.

Kuipers Uitzendbureau

Wij ontzorgen u als opdrachtgever op gebied van flexibel personeel. Als arbeidsbemiddelaars hebben we onze sporen verdiend. We hebben gezamenlijk zo’n 20 jaar ervaring in Noordoost en Midden-Nederland in het uitzenden van tijdelijk personeel. Geen uitdaging is ons te groot en geen éénmanszaak is ons te klein. We beschikken over een groot netwerk aan vaklieden en ZZP’ers.

Hoe wij werken

Wij garanderen dat u flexkrachten via Kuipers conform alle geldende wet- & regelgeving kunt inlenen. We zijn in het bezit van alle benodigde certificeringen en aansluitingen. Denk hierbij aan de Stichting Normering Arbeid (SNA), ABU, VCU en STIPP. Goed werkgeverschap en veilig werken staat bij ons op één. Iedere medewerker is voorzien van PBM’s, VCA en u kunt rekenen op onze ondersteuning daar waar nodig om de plaatsing tot een succes te maken. We kennen onze medewerkers en hierdoor zijn we uitstekend in staat de juiste match te maken. Met oog voor uw continuïteit op de projecten én de toekomst van onze medewerkers.